A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Way Cables Twelve+ High-End hangsugárzó kábel 2X3m

Főoldal ~ Termékek ~ Way Cables Twelve+ High-End hangsugárzó kábel 2X3m

Way Cables Twelve+ High-End hangsugárzó kábel 2X3m

2 925 000 Ft

Mennyiség:

Kosárba
Specifikáció

A TWELVE+ hangszórókábel előző generációjának hangzásbeli fölénye elnyerte a legbefolyásosabb kínai Super AV magazin Kiváló Díját, de úgy döntöttünk, hogy tovább fejlesztünk. Az új lehetőségek folyamatos kutatása, valamint az anyagok és a tervezési megoldások fejlesztése számos új finomságot hozott a TWELVE+ hangszórókábel számára, és minden tulajdonságát még kifinomultabb szintre emelte.

A TWELVE+ hangszórókábel lehetővé teszi, hogy a sok kivételes hangsugárzó megmutassa, hogy milyenek is valójában, és hogyan szólnak a zenei felvételek valóban. Lehetővé teszi a hangjelek gyors, pontos és teljes átvitelét az erősítőtől a hangsugárzókhoz, mindenféle színezés vagy torzítás nélkül.

A TWELVE+ az UXD1-WAY™ / Unique Xtreme Damping System révén rendkívül ellenálló a rezgések, a zajok és az elektromos interferenciák hatásával szemben, még ott is, ahol a legtöbb hangszórókábel nagyon érzékeny és gyenge. A végeken szűkülés nélkül, az egész kábel külső átmérője azonos (21 milliméter).

A hat plusz hat tömör magvas vezető mindegyike, amelyek most 5N Single Crystal Silverből készültek, dupla szigeteléssel rendelkezik, COT-WAY™ pamutból, 1,3 dielektromos állandóval. Az ilyen köteg további védelemként puha és rétegelt pamut külső köpennyel is rendelkezik.

Az egész TWELVE+ kábel következetes csillapítási rendszerrel és teljesen ezüst vezetőszerkezettel rendelkezik, folytonossági megszakítás nélkül, a WBT nextgen™ (tiszta ezüst) dugókkal való krimpeléses csatlakozás révén, amelyeket elasztomer rezgéscsillapítóval terveztek a rezgések és az érintkezési mikrofónia kiküszöbölésére.

A TWELVE+ hangszórókábel használatának eredménye lenyűgöző. A rendszer lélegezni kezd, és mély betekintést enged a zenébe és új érzelmi szintet nyújt. A hangzás sima és izgalmas a teljes spektrumban. A magas frekvenciákon nincs természetellenes keménység. A mély erőteljes, de nem elmosódott, míg a középhangok gyönyörűen definiáltak.

Kialakítás: UXD1-WAY™ / Unique Xtreme Damping System a rezgések, zajok és elektromos interferenciák ellen

Vezetők: 1: EQL-WAY™ / Tömör azonos szálak 5N monokristályos ezüst

Átmérő: 11,88 AWG/3,4 mm2 kábelenként

Szigetelés: COT-WAY™ / pamut, 1,3 dielektromos állandóval

Csatlakozók: WBT-0681 Ag nextgen™ villa vagy 0610 Ag banándugó krimpeléssel

Külső átmérő: kb 2 x 21mm

Bejáratási idő: kb 100 óra