A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Way Cables Substance+ High-End hálózati kábel 1,5m

Főoldal ~ Termékek ~ Way Cables Substance+ High-End hálózati kábel 1,5m

Way Cables Substance+ High-End hálózati kábel 1,5m

830 000 Ft

Mennyiség:

Kosárba
Specifikáció

A SUBSTANCE+ hálózatikábel lehetővé teszi, hogy a rendszer tiszta hangzást és csodálatos zenei hangszínpadot hozzon létre. Lehetővé teszi, hogy az egyes hangok közötti teret átfogja és természetes hangzást kölcsönözzön a hangszereknek. Ez a tulajdonsága még összetett zenei megszólalásokban is képes nyogodt és kiegyensúlyozott maradni. Sőt, a hallgató érezheti a hangzás gazdag textúráját, és felismerheti a különböző anyagokat, amelyekből a hangszerek készültek (fa, rézfúvós, műanyag és fém húrok...).

A SUBSTANCE+ tápkábel kiegyensúlyozott 3 dimenziós hangképet biztosít kivételes dinamikával és sebességgel:

Néhány érdekesség:

A SUBSTANCE+ tápkábel HYB-WAY™ / többmagvú hibrid vezetőkkel rendelkezik, amelyek monokristályos ezüst és monokristályos tömör rézhuzalokból készülnek, és COTEF-WAY™ / 1,3 dielektromos állandójú pamut szigeteléssel vannak ellátva, lélegző és vízálló PTFE-vel burkolva.

A SUBSTANCE+ tápkábel CUST2-WAY™ / IeGO csatlakozókat használ, 4N rézérintkezőkkel, amelyeket kettős 4N ezüstözéssel (beleértve a földelést is) és eloxált alumínium csillapító gyűrűvel vannak szerelve az EMI árnyékolás és rezgéscsillapítás érdekében. 

A SUBSTANCE+ tápkábel nagyszerű partner mindenféle kiváló audioelektronikához, rugalmas és könnyen kezelhető.

Kialakítás: UXD4-WAY™ / Unique Extreme Damping System a rezgések, zajok és elektromos interferenciák ellen, külön árnyékolással a földeléshez és a teljes kábelhez

Vezetők: HYB-WAY™ / Hybrid anyagú 5N monokristályos ezüst és 6N monokristályos réz 

Átmérő: 14,15 AWG/2 mm² vezetékenként (3x2mm² kábelenként)  

Szigetelés: COTEF-WAY™ / 1,3 dielektromos állandójú pamut, légáteresztő és vízálló PTFE-vel burkolva

Árnyékolás: Nagy tisztaságú rézfonat

Csatlakozók: CUST2-WAY™ / IeGO tápcsatlakozók 4N rézérintkezőkkel, dupla 4N ezüstözéssel (beleértve a földelést is) és eloxált alumínium csillapító gyűrűvel

Külső átmérő: 21mm

Bejáratási idő: kb 100 óra