A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Way Cables Poetry+ Referencia analóg összekötő kábel RCA vagy XLR kivitelben

Főoldal ~ Termékek ~ Way Cables Poetry+ Referencia analóg összekötő kábel RCA vagy XLR kivitelben

Way Cables Poetry+ Referencia analóg összekötő kábel RCA vagy XLR kivitelben

1 518 000 Ft

Mennyiség:

Kosárba
Specifikáció

A POETRY+ kialakításától és megjelenésétől kezdve az analóg (RCA / XLR) vagy digitális audiokábel (S-PDIF / AES-EBU) hangzásbeli jellemzői ritka és egyedi audio termék, amely egy összetett és hosszan tartó kézzel készített folyamatnak az eredménye. Amikor a kezedbe veszed, érezni fogod, hogy a POETRY+ más, mint bármelyik kábel, amivel korábban találkoztál.

A POETRY+ kábel hangzásbeli jellemzői még jellegzetesebbek és lenyűgözőbbek, mint amilyennek látszik. Nem számít a műfaj, mindig áramlik a zene a kompozícióban, minden részlet és minden hangszer feltűnően jelen van a hatalmas és légies hangszínpadon. A hangzás gyors és lenyűgöző mélységű. A POETRY+ kábel használatával bekövetkező dinamikai változások hirtelen és megdöbbentően érkezhetnek.

A Plus sorozat új hangminőségi dimenziót teremt ennek a kábelnek. A POETRY+ belsejében mostantól 5N Single Crystal Silver tömör vezetők vannak speciális formára tekerve TT-WAY™ Twisted szalagok, mindegyik több mint 10 milliméteres pamut szigeteléssel maga körül COT-WAY™ Cotton 1,3 dielektromos állandóval. Az érzékeny kábelszerkezet védelmére külső bőr szigetelést használnak.

POETRY+ jól beállított rendszert és egymáshoz jól illeszkedő elektronikát keres. Sőt, világosan megmutatja, hogy a csatlakoztatott audiokomponensek a legjobb partnerek-e egymáshoz!

Kialakítás: UXD1-WAY™ / Unique Xtreme Damping System a rezgések, zajok és elektromos interferenciák ellen

Vezetők: 1 TT-WAY™ / sodrott szalagok 5N monokristályos ezüst

Átmérő: 16,9 AWG / 1,06 mm²

Szigetelés: COT-WAY™ / pamut, 1,3 dielektromos állandóval

Csatlakozók: WBT-0110 Ag nextgen™ RCA csatlakozók tiszta ezüst érintkezőkkel

Forrasztás: Ólommentes, magas ezüsttartalommal

Külső átmérő: kb. 20 x 14 mm / 66 x 16 mm a bőr szigeteléssel együtt

Bejáratási idő: kb 100 óra