A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Way Cables Endless Referencia hangsugárzó kábel 2X3m

Főoldal ~ Termékek ~ Way Cables Endless Referencia hangsugárzó kábel 2X3m

Way Cables Endless Referencia hangsugárzó kábel 2X3m

3 745 000 Ft

Mennyiség:

Kosárba
Specifikáció

Az ENDLESS egy igazán referencia hangsugárzókábel, amely felveszi a versenyt a világ legértékesebb és legdrágább kábeleivel!  Látványos érzelmi élményt nyújt a zenehallgatás során, amelyet a legigényesebb audiophilek számára is nehéz elképzelni.

Az ENDLESS rendkívüli háromdimenziós, dinamikus és testes, mégis nyitott hangzást tesz lehetővé, amely a legapróbb részleteket is feltárja, és új dimenziót nyit a zenei reprodukcióban.

Az ENDLESS-t azoknak a zenekedvelőknek fejlesztették ki, akik a legmagasabb felbontást és semlegességet szeretnék megtapasztalni a teljes frekvenciaspektrumban, UXD-WAY™ (Unique Xtreme Damping System) homályosság vagy keménység nélkül. A zene tökéletes időzítéssel áramlik, mint az élő előadáson.

A vezető anyaga 5N egykristályos ezüstből áll, többszörösen szigetelt és COT-WAY™ (1,3 dielektromos állandóval rendelkező pamut) borítású. A végeken tiszta ezüst WBT csatlakozók vannak, forrasztás és bármilyen közvetítő anyag nélkül beépítve.

Az ENDLESS valóban kézzel készített. Egy hangsugárzókábel elkészítése két napi munkát vesz igénybe, míg további kettő a befejezéshez szükséges.

A WAY Cables ENDLESS hangsugárzókábel elnyerte a tekintélyes kínai Super AV Magazine által odaítélt rangos "SUPER AV AWARD - OUTSTANDING - Overall Performance Awards-2019" díjat.

Ez a díj azt jelenti, hogy az ENDLESS hangszórókábelek a világ legerősebb versenyében bizonyultak jobbnak, hiszen Kína a High-End audio termékek tekintetében a világ vezető piaca.

Az ENDLESS hangszórókábel kivételes minőségét még inkább bizonyítja, ha emlékeztetünk arra, hogy a WAY Cables ugyanezt a díjat 2018-ban is elnyerte a TWELVE hangsugárzókábelével.

Kialakítás: UXD1-WAY™ / Unique Xtreme Damping System a rezgések, zajok és elektromos interferenciák ellen

Vezetők: 1: EQL-WAY™ / Tömör azonos szálak 5N monokristályos ezüst

Átmérő: 9,41 AWG/6,03 mm² kábelenként

Szigetelés: COT-WAY™ / pamut, 1,3 dielektromos állandóval

Csatlakozók: WBT-0681 Ag nextgen™ villa vagy 0610 Ag banándugó tiszta ezüst érintkezőkkel, krimpeléssel

Külső átmérő: kb 2 x 20mm

Bejáratási idő: kb 100 óra