A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Way Cables Core Referencia Hálózati Kábel 1.5m

Főoldal ~ Termékek ~ Way Cables Core Referencia Hálózati Kábel 1.5m

Way Cables Core Referencia Hálózati Kábel 1.5m

2 238 000 Ft 1 566 600 Ft

Mennyiség:

Kosárba
Specifikáció

A CORE referencia hálózati kábelünk elsősorban a monó és sztereó végerősítőkhöz, integrált erősítőkhöz és teljesítményelosztókhoz készült, kivételes hangzási jellemzőkkel és látványos specifikációkkal.

A CORE tápkábel tisztaságot és mélységet teremt a nagy zenei színpadon, lenyűgöző hangdefinícióval, dinamikával, részletességgel és kiegyensúlyozottsággal. Az erősítőknek erőteljes, életszerű energiát biztosít, feltárva valódi hangzásbeli képességeiket, és érzelmesebb élményt nyújtva  zenehallgatás közben.

A CORE referencia hálózati kábelünk egy új, a tápkábelekhez készült egyedi Xtreme csillapítási tervezési megoldással érkezik UXD4.1-WAY. Három, egyenként 3,15 mm² átmérőjű (3×3,15 mm² összátmérőjű), 5N egykristályos ezüstből készült MLT-WAY multi-CORE vezetékkel rendelkezik a vezeték, a semleges és a földelés számára. Minden vezető többrétegű COTEF-WAY szigeteléssel rendelkezik, amely 1,3 dielektromos állandójú tiszta pamutból áll, légáteresztő és vízálló PTFE-vel burkolva. Ugyanakkor a földelés és a teljes kábel különálló, fonott, tiszta rézből készült árnyékolással rendelkezik.

Továbbá, a CORE az IeGO által gyártott tiszta ezüst hálózati csatlakozókkal rendelkezik (Ultramagas tisztaságú ezüst 5N / 99,999% hosszú kristály, 24K ródium bevonattal), amelyeket a WAY Cables egyedülállóan testre szabott a csillapítás és az RFI/EMI védelem érdekében arany színű eloxált alumínium házzal készít.

A CORE tápkábel a belső új dizájnmegoldások mellett vastag, fehér és puha COTFIB-WAY üvegszállal fonott tiszta pamutból készült. Ez a könnyű, mégis tartós anyag hatékonyan oszlatja el a mikrorezgéseket a kábelek felületén, és egyszerre teremt egyedi megjelenést.

Kialakítás: UXD4.1-WAY™ / Egyedi extrém csillapító rendszer a rezgések, zajok és elektromos interferenciák ellen. A megoldás a vezetékek többrétegű szigetelésével és a földelés és a teljes kábel külön árnyékolásával ellátott hálózati kábel

Vezetők: MLT-WAY™ / Több szálas 5N monokristályos ezüst

Átmérő: 12,20 AWG/3×3,15 mm² kábelenként

Szigetelés: COTEF-WAY™ / Tiszta pamut 1,3 dielektromos állandóval, légáteresztő és vízálló PTFE-vel burkolva

Árnyékolás: Nagy tisztaságú rézfonat

Csatlakozók: CUST3-WAY™ / Pure Silver hálózati csatlakozók a IeGO-tól (ultra-nagy tisztaságú 5N / 99,999% kristály, 24K ródium bevonattal), a WAY Cables által egyedileg testre szabott, arany színű eloxált alumínium házzal a csillapítás és az RFI/EMI védelem érdekében

Külső átmérő: kb 23mm

Bejáratási idő: kb 100 óra