A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Rega RB880 hangkar

Főoldal ~ Termékek ~ Rega RB880 hangkar

Rega RB880 hangkar

325 000 Ft

Mennyiség:

Nem rendelhető
Specifikáció

Az elért rendkívüli stabilitás, valamint a nagy pontosságú, kézzel illesztett csapágyegységek szinte súrlódásmentes mozgása garantálja, hogy minden eddiginél több információt gyűjtsön a vinilről. A Rega által készített új, alacsony kapacitású phono-kábeleket is talál, amelyek magas specifikációjú phono dugókkal vannak lezárva.

 

A Rega híres a tonearm kialakításáról. Ezeknek a konstrukcióknak az egyik egyedülálló jellemzője a szinte súrlódásmentes vízszintes és függőleges mozgás elérése, miközben nincs mérhető szabad játék a csapágyegységekben. A Planar 8 lemezjátszó eredendő tervezési filozófiájának további kiegészítése érdekében egy vadonatúj, kis tömegű, precíziósan megtervezett függőleges csapágyegységet gyártottak. Az RB880 a Rega legújabb karcsövét használja. Teljesen újratervezett a tömeg újraelosztása és a feszültségek és rezonanciák további csökkentése érdekében. Ez a fejlett kialakítású cső növeli a teljes szerelvény merevségét és merevségét, a CAD-tervezés segítségével a többféle, változó kúposság keveredését.

 

Külsőleg egy egyedi, Rega által tervezett, alacsony kapacitású phono kábelt szereltünk fel. Amely egy fejlett phono dugó szerelvényt használ. Ez csak két részből áll az illesztések minimalizálása érdekében, és egy csavar és szorító kialakítással rögzíti a csatlakozót a csatlakozóhoz. A kialakítás növeli a csatlakoztathatóságot és biztosítja, hogy a jelút a lehető legtisztább maradjon.