A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Rega RB330 hangkar

Főoldal ~ Termékek ~ Rega RB330 hangkar

Rega RB330 hangkar

190 000 Ft

Mennyiség:

Nem rendelhető
Specifikáció

Az új RB330 a legújabb 3D CAD és CAM technológia felhasználásával tervezett, több mint 35 év tonearm tervezési tapasztalatának csúcspontja. A vadonatúj csapágyház és a legújabb, intelligens tömegelosztással tervezett tonearm cső biztosítja, hogy ez a kar kevesebb rezonanciapontot mutasson.

 

Az új, nagy pontosságú csapágyegységek szinte súrlódásmentes mozgásával biztosított rendkívüli stabilitás garantálja, hogy minden eddiginél több információt gyűjtsön a bakelitlemezről. Új előfeszítő szerelvénnyel, újratervezett, merevebb függőleges csapágyházzal, integrált karcsipesszel és továbbfejlesztett rugóházzal, könnyebben leolvasható számokkal. Rega gyártmányú, új, alacsony kapacitású fonókábel Neutrik dugókkal. Továbbfejlesztett, alacsonyabb súrlódású, precíziós vízszintes és függőleges csapágyak.

 

A Rega híres a tonearmok tervezéséről. Ezeknek a konstrukcióknak az egyik egyedülálló jellemzője a közel súrlódásmentes vízszintes és függőleges mozgás elérése, miközben a csapágyazott részekben nincs mérhető szabad játék (és a valóságban egy-két mikronnyi előfeszítés). Miért töltött tehát a Rega több mint harminc évet és fektetett be olyan nagy összegeket a tonearmok tervezésének ezen területére, ahol még a mikronnyi mozgást is igyekeztek megszüntetni?