Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatási palettánk kialakítása során törekszünk arra, hogy az ügyfeleink számára legoptimálisabb megoldást találjuk meg a hangtechnikai eszközök összeállítása során.  Célunk, hogy egyedi ügyféligényeket is ki tudjunk elégíteni. Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára otthonukban is a legjobb zenei élményt nyújtsuk.

 

A zene nálunk meghallgatható!

Ügyfeleink számára és az Allegro Audio Bemutatótermbem betérő minden érdeklődő számra lehetőséget biztosítunk arra, hogy az aktuális portfóliónk minden termékét meghallgassa, kipróbálja az egyes eszközöket, összehasonlítsa azokat különböző összeállításokban.

Segítünk megtalálni az elképzeléseinke és lehetőségeinek legjobban megfelelő összeállítást. Természetesen lehetőség van az általunk forgalmazott teljes termékválasztékből történő választásra, értékesítésre. Abban az esetben, ha a termék aktuálisan nem található meg a bemutatóteremben, megrendelést követően válik elérhetővé.

A meglévő összeállítás, lánc bővítése, cseréje.

Lehetőséget nyújtunk arra, hogy leendő vásárlóink számára a legoptimálisabb megoldást találjuk meg abban az esetben, amikor már meglévő termékláncot kiván kiegészíteni vagy cserélni. Az Allegro Audio Bemutatóterembe behozva meglévő készülékét meg lehet hallgatni különböző összeállításokban, segítünk megtalálni a legjobb zenei élményt nyújtó láncot, összeállítást.

Lehetőséget nyújtunk továbbá arra, hogy a bemutatóteremben kiválasztott készüléket a saját otthoni környezetében, a már meglévő készülékekkel lehessen meghallgatni. Segítünk az otthoni lánc legoptimálisabb összeállításában, helyszíni szerelési munkálatok elvégzésében.

 

Helyszíni állapotfelmérés.

Igény esetén a kialakítani kívánt új vagy meglévő környezetet felmérve javaslatot teszünk a teljes hangtechnikaik eszköz- és készülékrendszer kialakítására.

Segítünk megtalálni az optimális megoldást a legjobb hangzás érdekében.

Készülék beszámítás.

Ügyfeleink számára lehetőséget nyújtunk arra, hogy előzetes egyeztetést követően a nálunk korábban vásárolt készülék, termék aktuális piaci ára, feljebb lépés esetén az új termék vételárába beszámításra kerüljön.

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés