Rólunk

Rólunk

Tisztelt Ügyfelünk!  Kedves Zeneszerető Látogató!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Exkluzív műemléki környezetben, Eger történelmi belvárosában nyitottuk meg  2015 végén az Allegro Audio Bemutatótermet. Az Allegro Audio új szereplő a hazai és az európai audió világban, amelyet Teleki Béla alapított.   Az alapító tulajdonos a kilencvenes évek vége óta tekinti küldetésének a minőségi zenehallgatás élményének bemutatását.

A bemutatóterem kialakítása során törekedtünk arra, hogy méltó enteriőrt biztosítsunk a zenei barangoláshoz és a zenehallgatáshoz. Fontos számunkra, hogy a zenei élmény befogadásához kellő nyitottsággal és szakmaisággal viszonyuljunk, bemutatva a zenei paletta széles spektrumát.

Törekvésünk, hogy mindenki aki ellátogat bemutatótermünkbe olyan szakértő támogatásban részesüljön, amely a választás során az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő döntés meghozatalában segíti. Tesszük mindezt elhivatottságból és a zene és zenei hangzás legmélyebb tisztelete és szeretete okán.

Jelenleg a régi elkötelezettséggel és megújult termékválasztékkal várjuk Önöket bemutatótermünkben. 2016 év végén megtisztelt bizalmával a Chario Loudspeakers olasz hangsugárzó manufaktúra, az YBA francia erősítő és CD játszó specialista, a Viard Audio francia audio kábel fejlesztő manufaktúra és a magyar Ethos Audio. Importőrként az Allegro Audio látja el ezen márkák képviseletét  Magyarországon a teljes termékválasztékkal. Természetesen látogatóink, vásárlóink egyedi igényeinek megfelelően más márkák beszerzésére is van lehetzőség.

Mottónk a tradíció, a minőség és a szakértő támogatás.

Várjuk Önöket szeretettel bemutatótermünkben!

Teleki Béla és Ohár Andrea

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés