Rega

Rega viszonteladók

Bemutatkozik a REGA

Kézműves mesterművek újra Magyarországon!

 

A REGA Research Limited céget ma már nem kell igazán bemutatni Magyarországon. Hazánkban is van múltja, van jelene és hitvallásunk szerint van jövője.

A Regát Roy Gandy és üzleti partnere Tony Relph alapította 1973-ban. A nevek első szótagja ihlette a RE-GA nevet (Tony RElph, Roy GAndy) és bár ma már Roy Gandy az, aki nevével és munkájával fémjelzi a céget, a név megmaradt. Roy elkötelezetten azzal az céllal kezdett lemezjátszókat fejleszteni, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt. 

 

 

Ahogyan egyik alkalommal Roy  mondta: „Soha nem a hi-fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”. Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza meg napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és az első üveg tányéros Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. A tökéletes zenei hangzás iránti szenvedély határozta meg a további fejlődést, így fejlesztették ki a az első hangkarokat – 1982-ben a RB300-at, a kilencvenes években a hangszedőket, majd következetek az erősítők és hangsugárzók.

A Rega folyamatosan növekszik, új és új termékeket fejleszt, amelyek mindegyike szigorúan követi a korai Rega erényeket, amelyekhez minden tekintetben ma is hűek: kitűnő építési minőséget, hosszú élettartamot és elképesztő ár-érték arányt nyújtanak.

Ma a Rega teljes termék portfóliót – lemezjátszók és minden kiegészítő, CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. A lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

 

 

Néhány év szünet után, hosszas tárgyalásokat és egyeztetéseket követően sikerült elnyerni a magyarországi disztribútori jogokat és 2017. májusban megérkeztek Magyarországra a REGA termékek. Mi az  Allegro Audio Kft-nél, a Rega termékek hazai disztribútoraként eltökélten törekszünk arra, hogy átadjuk a zene szeretetét partnereinknek, hogy segítsünk életre kelteni a ZENÉT a Rega termékek által.

2017-ben számos újdonsággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Bemutatkozik a teljesen megújult lemezjátszó spektrum, a Planar 1, Planar 2 és a Planar 3, már a gyönyörű piros színben is, az új hangkarok az RB330 és RB 220, az új Fono fokozatok.  Megújult és számos innovációt hordoz  Planar 6 lemezjátszó. 2017. októberben megújul az Apollo CD lejátszó.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

Legyen közös szenvedélyünk a zene!

A készülékek széles palettáját mutatják be az érdeklődőknek az Allegro Audio Bemutatóteremben Egerben  és 2017. szeptembertől Magyarországon több kereskedői partnernél is elérhetővé váltak a Rega termékek. Ezzel is törekszünk arra, hogy a zeneszertő közönség, az elhivatott Rega tulajdonosok és leendő tulajdonosok közelébe vigyük a ZENÉT.

 

Kereskedelmi képviseletek:

 

Allegro Audio - Eger
Üzlet: 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
Tel: +36 20 984 0124
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Stream Audio Kft - Budapest
Szaküzlet címe: 1142 Budapest Szatmár utca 54/b
Elérhetőség: +3630-530-61-92
Email: info(kukac)streamaudio.hu

Nyitvatartás:
Hétfő; Csütörtök             10-18h
Kedd; Szerda; Péntek     10-17h
Szombat - Vasárnap          Zárva

 

L’auditeur – Nagy László
Bemutatóterem címe – feltöltés alatt
Telefon: (+36 20) 94-29-750
web: http://lauditeur.hu/

 

Sounds Good Bemutatóterem - Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 62
Elérhetőség: +3640 870 3012
Emai: info(kukac)sounds-good.hu

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés