Aktuális

Új készülék a Rega-tól - Zenére tervezve

Új készülék a Rega-tól   Zenére tervezve

REGA Planar 6 és új NEO PSU

A REGA legújabb fejlesztésű lemezjátszójának, a Planar 6-nak egy célja van, hogy a lehető legpontosabban adja vissza a lemezre írt információt. A REGA mérnökei a lemezjátszó minden aspektusát úgy tervezték meg, hogy a lemez felületéről a lehető legtöbb részlet leolvasható legyen. Az innovatív anyagokat és a mérnöki megoldásokat úgy alkalmazták a tervezés során, hogy a teljesítmény legkiválóbb szintját biztosítsák.

Az új Neo PSU által nyújtott fejlesztéseket ezidáig csak az RP 10-es lemezjátszón találhatta meg a zenehallgató felhasználó, ilyenek az elektronikus fordulatszám szabályozás, a fejlett rezgésszabályozás és a felhasználó által beálltható elektronikus finomsebesség szabályozás.

A Planar 6 elérhető lesz az általunk ajánlott Ania MC gyárilag szerelt hangszedővel egy vonzó csomagban.

REGA Planar 6

Termék részletek

A Planar 6 fejlesztése az RP 8 és az RP10 lemezjátszók hatalmas sikerén alapul. Ez az első új Rega lemezjátszó, amelyet az ultra könnyű Tan-Cast 8 polyuretán lábazattal gyártanak. Ezt az anyagon speciálisan az űrkutatás számára fejlesztették ki. Ezt az anyagon helyezik be egy új HPL – high pressure laminate – nagynyomású laminátum szendvicsbe. A HPL kivételesen vékony, ám rendkívül merev és a lenyűgöző, Polaris matt szürke kivitelben készül, melyet magasfényű fekete élzáró polimer bevonat zár le. Füstszínű plexitetővel szerelve kerül forgalomba.

A Planar 6 egyetlen darabból készül, megmunkált alumínium tányér alátettel, kézzel vezérelt új 24V-os motorral, saját új NEO tápegységgel és egyéni meghajtóval melyet alapfelszereltségként az upgrade drive belt  meghajtószíjjal szereltek fel.

Az új NEO PSU az RP 10 nagy stabilitású kristályra épülő DSP – digital signal processing – digitális jelfeldolgozó – generátorát használja. A DSP generátor osztja a pontos jelet a kristályról a tökéletes frekvenciára, amely szükséges a tányér kiválasztott sebességen történő meghajtásához. A DSP generátor egy közel tökélesen szinusz hullámot is generál a motor meghajtásához. Ez egy hatékony erősítővel együtt egy 0,15%-nál kisebb torzítású, 24 V-os, egyenletesen kiegyensúlyozott jelet generál, amelyet nem torzítanak a hálózati feszültség változásai.

Technikai dimenziók

Planar 6 lemezjátszó méretei

Szélesség         -  448mm

Mélység           - 365mm

Magasság         - 120mm (zárt fedél mellett)

Tömeg - 5,2 kg

 

NEO PSU (tápegység) méretei

Szélesség         - 180mm

Mélység           - 155mm

Magasság        -  50mm

Tömeg             - 0,6 kg

 

 

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés