Aktuális

A zene iránti szenvedély és a hangszerek iránti érdeklődés és kutatás. A fuvola és a hegedű, a fa és a húrok formájának harmóniája ihlette inspiráció. Ez a Franco Serblin hangsugárzók megalkotásának misztériuma.

Az Allegro Audio Kft 2017. november 20-án BLACK FRIDAY elnevezésű kedvezményes akciót indít. Az akció 2017. november 20-án 9:00-kor indul és 2017. november 26-án 16:00-ig tart, az akcióban résztvevő termékekre vonatkozik és az akciós készlet erejéig érvényes.

A Rega cég messze-földön híres analóg lemezjátszóiról, de soha nem hanyagolta el a digitális formátumokkal való foglalkozást. Egy kicsit kivárta a piaci eseményeket, majd 1998-óta fejleszt és gyárt CD-játszókat és hozzájuk illő digitális/analóg konvertereket. Az első Apollo CD-játszó, 2005-ben jelent meg, kis termetével és nagyon jól „eltalált” hangzásával egyből sikeres lett a piacon. Értékesítési darabszáma rekordokat döntögetett.

A WBT specifikusan a High-End Audio világ számára gyárt csatlakozókat több mint 20 éve. A termékpaletta az egyszerű RCA dugóktól bővült a teljes kínálatig, amelyek ma a High-End csatlakozók csúcsát jelentik. A WBT termékek ma világviszonylatban ismertek a kábel és más audio-gyártók körében és számos ismert és nagy hírű márkánál ma szabványt képez az audiovizuális eszközök gyártása során. A WBT napjainkban több mint 20 különböző az audio csatlakozókra vonatkozó innovatív szabadalom tulajdonosa.

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés