Aktuális

A világ kábelgyártása a szokványostól a legfejlettebb technológiák alkalmazása felé fordul. A Viard Audio Design egy fiatal francia cég, Versailles közelében található. A Viard Audio egy új audio-kábel márka, amely rövid idő alatt a francia ipar és audio-üzlet egyik reprezentánsa lett. A soha nem hallott kohászati technológia, a gyártó saját honlapján fellelhető nagyon kevés információ és a rejtélyes cégháttér felkeltette érdeklődésünket.

Nem mintha addigra csak „gyenge dolgok” születtek volna, éppen ellenkezőleg, a hifi háza táján működő, már nagy tekintélyt és biztos vásárlóközönséget magának tudó gyártók fejlesztőmérnökei addigra szinte mindent kitaláltak. Mégis érvényes az a kijelentés, hogy a fejlődést az örökös vágy lendíti tovább.

Az Allegro Audio története valamikor a múlt században kezdődött, amikor egy fiatalember érdeklődése a zenehallgatástól a zene megszólaltatása felé fordult és megmutatkozott az a belső indittatás, hogy megmutassa, megszólaltassa a zenét, hogy mások is hallják, hallhassák úgy megszólalni a hangszereket, ahogyan ő hallja.

A belváros szívében az Aria Hotel Budapest hetedik emeleti, körpanorámás terme biztosított helyszínt egy komoly előadásra, cég- és árubemutatóra a múlt héten. A rendezvény háziasszonya Dr. Ohár Andrea bevezetőjében ismertette az Allegro Audio eddigi történetét, koncepcióját, filozófiáját és előrebocsátotta, hogy From Vibration to Sound címmel egy egészen különleges előadást fogunk hallani Mario Marcello Murace a Chario volt tulajdonosától és vezetőmérnökétől.

Küldetésünk a minőségi zenehallgatás élményének bemutatása.
Szenvedélyünk a tökéletes hang és hangzás keresése.

Kapcsolat

. 3300 Eger, Érsek utca 3. fsz. 1.
. bela.teleki@allegroaudio.hu
. +36 20 984 0124

Nyitva tartás

H-P: 09:00 - 16:00
Sz: Zárva
V: Zárva

Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetést követően.

© 2016 Allegro Audio Hungary. All Rights Reserved. Designed By One Online

Keresés